۹ بهمن ۱۳۹۶، ۰:۰۲

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی:

هم اندیشی برای تعیین شیوه گفتمان سازی قرآنی در جامعه ضروری است

هم اندیشی برای تعیین شیوه گفتمان سازی قرآنی در جامعه ضروری است

اراک- معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی گفت: هم اندیشی برای تعیین شیوه گفتمان سازی قرآنی در جامعه ضروری است و یکی از این روش ها می تواند برگزاری جشنواره ها و مسابقات قرآنی باشد.

به گزارش خبرنگا مهر، فتح‌الله حقیقی عصر یکشنبه در جلسه مجمع قرآنی استان مرکزی که در بیت تاریخی امام خمینی(ره) برگزار شد، با اشاره به اهمیت توجه به مسئله امنیت اجتماعی اظهار داشت: در دنیا شاهد پیشرفت های گسترده فناوری اطلاعات هستیم و همگان این سیستم را به عنوان بلوغ زودرس تلقی می کنند و این سیستم مسائلی را برای هر جامعه و کشوری به وجود آورده که انکار آنها غلط است، زیرا همه جوامع مساله امنیت اجتماعی را برای خود لحاظ کرده و به دنبال ارتقای امنیت اجتماعی پیرو این مسائل هستند.

وی افزود: ضریب نفوذ اینترنت در دنیا معادل ۹۶ درصد و در کشور ما معادل ۸۵ درصد برآورد شده و پیرو این مسئله ۷۳ درصد از جمعیت کشور در فضای مجازی تلگرام عضویت دارند و اوقات فراغت روزانه جوانان از دو ساعت به کمتر از ۱۲ دقیقه کاهش یافته است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: امروز با مسئله ازدیاد مراکز فروش لوازم آرایشی و در مقابل کتاب فروشی های بسیار کم مواجه هستیم، همچنین رتبه مصرف مخدرهای صنعتی از جمله شیشه از پنج به دو کاهش یافته است.

حقیقی تصریح کرد: آسیب های اجتماعی در کشور ما بسیار جدی هستند و به این سبب مقام معظم رهبری پنج آسیب اجتماعی را دارای اولویت خوانده اند و پیرو این مساله در تمامی استان ها هیات اندیشه ورز در معاونت های سیاسی تشکیل شد تا بر ۱۲ ارگان مرتبط با آسیب های اجتماعی نظارت داشته باشد.

وی ادامه داد: سازمان ملل چهار مورد را تهدید کننده بشریت می داند که کشور آمریکا با این تفاسیر و با دو هدف حذف مواد مخدر و تروریسم به افغانستان حمله ور شد اما نتیجه این حمله برعکس شد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی عنوان کرد: سطح زیر کشت مواد مخدر در کشور افغانستان پس از حمله آمریکا به ۲۵ برابر نسبت به زمان پیش از حمله رسیده و تغییر روند تولید مواد مخدر از سنتی به صنعتی و تبدیل دستگاه های ساده به پیشرفته حاصل شده است، همه ما باید بیاندیشیم که از چه راهی می توانیم به آسیب های اجتماعی فائق آییم.

حقیقی بیان کرد: آسیب های اجتماعی بسیار فراگیر است و مقابله با آن عزم ملی می طلبد، قرآن بزرگترین هدیه الهی است که با استفاده از آن می توانیم با آسیب های اجتماعی مقابله کنیم.

وی ابراز داشت: پرچم قرآن کریم عمل به آن است و از اساتید قرآنی درخواست داریم تا طرحی ارائه دهند که پیرو آن شیوه گفتمان سازی قرآنی جامعه را در عمل تعیین کنیم، در این رابطه سه اتفاق بزرگ اعم از برگزاری پنجمین جشنواره قرآنی گل های محمدی(ص) و فاطمی(س)، همایش قرآنی اوقاف در استان مرکزی و کنگره شش هزار و ۲۰۰ شهید در سال ۹۷ به وقوع خواهد پیوست.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی اضافه کرد: درحال حاضر ۱۰ هزار نفر متقاضی شرکت در جشنواره قرآنی استان مرکزی وجود دارد که این ظرفیت نیازمند ارائه راهکارهای کارآمد برای استفاده از آنها است.

حقیقی افزود: در زمینه مقابله با آسیب های اجتماعی امیدواریم با تداوم این اقدامات و انجام وظایفمان بتوانیم در شان استان امام راحل انجام وظیفه داشته باشیم.

کد مطلب 4212935

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha